Høfeber det er bare ikke sjovt!

Der er mange former for høfeber og mange former for allergi som minder meget om høfeber. Bare fordi man har været snottet længe så er det ikke ensbetydende med at man har fået høfeber, det kan være meget andet. Men hvis man har fået noget allergi og man ikke lige selv kan finde ud af at gøre noget ved det, fx. bare ved at spise nogle piller så ville det være en god ide at skynde sig til lægen for at få tjekket hvad man er blevet allergisk overfor.

Det kan være noget i parfume og det kan sagtens være som at have høfeber, det er tit de samme symptomer, jeg har selv en allergi som lægen ikke lige kunne finde ud af hvad var, så jeg blev sendt til speciale læge med det, men der er mere end et halvt års ventetid bare på at få lavet en undersøgelse, og det er altså længe at gå ekstra og være forkølet og snotte og nyse hele tiden.

Jeg har fået nogle piller af min læge og en snif til næsen og jeg mærker ikke min allergi lige nu, det er som med høfeber hvis man er i behandling så er det sjældent man mærker at man har høfeber. Man skal bare huske at tage sin medicin, piller, snif eller hvad man nu har fået for det.

Både allergi og høfeber er meget træls at have, men det kan stort set altid holdes nede med den rigtige medicinering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *