Restylane – Hvad er Restylane?

Restylane, hvad er det og Hvad kan restylane gøre?

Restyloane er en gele som sprøjtes ind i eller under huden for at fjerne rynker, det kan bruges til at give fyldige læber og forme både kindben og hagen. Det går huden fastere og fjerner rynker i hovedet. For det meste er det noget som skal gøres flere gange men der er mulighed for at det er

Resultaterne er de gode med en restylane behandling?

Hvis man får lavet en restylane behandling kan det ses med det samme, hvor rynkerne bliver udjævnet og glatte. Hvis man får rystelane behandling i læberne så bliver de markant større men det afhænger meget af hudtype alder og struktur i huden.  Varigheden varierer mellem 6 og 12 måneder, så man kan nå at se pæn ud i noget tid før man skal have det gjort igen.

Hvem får lavet restylane behandlinger?

Dem som får restylane behandling er de samme som får andre skønheds behandlinger.  det er alle slags mennesker, både de rige i Hellerup og dem som bor i en lille flække i Jylland. For i dag er skønheds behandlinger for alle og ikke bare for de rige i København. Fordelen her er at man ikke skal opereres men man skal bare have sprøjtet noget ind i huden, det er noget de fleste læger kan klare, så det er også en rimelig sikker måde at få gjort noget på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *