Jeg kom over min tandlæge skræk.

Jeg har altid været angst for at gå til tandlæge, det har nok noget at gøremål at jeg har utrolig dårlige tænder og da jeg var lille fik jeg altid lavet et hul eller noget andet. Skoletandlægen var der altid når jeg kom forbi. Det var nogle gange flere huller som vi da lige kunne ordne.

Ja så skal man selv betale og så sker det.

Da jeg så blev 18 og skulle til at betale for tandlægen selv, så lod jeg bare være med at komme, for med alt det som jeg plejede at få lavet så ville det jo blive meget dyrt. Men da jeg så endelig kom til tandlæge igen var det er meget flink mand, og det var noget helt andet end at gå til skoletandlægen ham her vidste hvad han gjorde.

Nyder det ikke ligefrem.

Det var faktisk ikke så slemt, det er selvfølgelig aldrig noget jeg har nydt altså det med at gå til tandlæge, men nu gør jeg det da når jeg skal. Jeg får lige lavet en rensning og så kommer jeg nogle gange for at få lavet et lille hul. Det er stadig fordi mine tænder er dårlige og så spiser jeg nok også rigeligt med sukker og andet som ikke lige er det bedste for mine tænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *